OTS servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

 • PREPOZNATA POTREBA ZA SARADNjU U OBLASTI NAUKE I REALNOG SEKTORA

  BANjALUKA, 24.FEBRUARA /SRNA/ - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas u Banjaluci da je na Prvom forumu dijaspore prepoznata potreba za saradnju u oblasti nauke i realnog sektora.

  pogledajte...

 • CVIJANOVIĆ: FORUM PRILIKA DA SE POKAŽE SNAGA SRPSKE I SRBIJE

  BANjALUKA, 24. fEBRUARA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je srpska dijaspora ogroman potencijal u demografskom, ekonomskom i političkom smislu, te da je Prvi forum dijaspore u Banjaluci prilika da se pokaže i kolika je snaga Srpske i Srbije.

  pogledajte...

 • DODIK: PRONAĆI ODGOVORE NA IZAZOVE PRED KOJIMA JE SRPSKI NAROD

  BANjALUKA, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci, nakon otvaranja Prvog foruma dijaspore, da je cilj ovog skupa da se pronađu definicije i adekvatni odgovori na aktuelna pitanja i izazove pred kojima se nalazi srpski narod.

  pogledajte...

 • KOŠARAC: DIPLOMATSKI SKANDAL KOJI NANOSI ŠTETU INTERESIMA SRPSKE I SRBIJE

  ISTOČNO SARAJEVO, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac ocijenio je da odluka Konzulata BiH u Minhenu da u tom njemačkom gradu sponzoriše obilježavanje desetogodišnjice samoproglašene nezavisnosti Kosova predstavlja "novi diplomatski skandal kojim se nanosi ogromna šteta interesima Republike Srpske i Srbije".

  pogledajte...

 • NADA DA ĆE DO 2019. I OLTAR HRAMA BITI UKRAŠEN MOZAIKOM

  BEOGRAD, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Šef umjetničkog tima koji je izradio mozaike u kupoli Hrama Svetog Save u Beogradu Nikolaj Muhin rekao je da u čitavoj istoriji hrišćanstva nije napravljena takva kompozicija Vaznesenja kakva je u Hramu Svetog Save i da se nada da će 2019. godine biti obilježeno 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve time što će oltar Hrama biti ukrašen mozaikom.

  pogledajte...
POLITIKA:

KOŠARAC: DIPLOMATSKI SKANDAL KOJI NANOSI ŠTETU INTERESIMA SRPSKE I SRBIJE

ISTOČNO SARAJEVO, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac ocijenio je da odluka Konzulata BiH u Minhenu da u tom njemačkom gradu sponzoriše obilježavanje desetogodišnjice samoproglašene nezavisnosti Kosova predstavlja "novi diplomatski skandal kojim se nanosi ogromna šteta interesima Republike Srpske i Srbije".... pogledajte

VOJNA VJEŽBA SA OSIROMAŠENIM URANIJUMOM BILA BI ZLOČIN

BANjALUKA, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov rekao je da bi bio pravi zločin ukoliko bi neko odlučio da prilikom NATO vježbi na teritoriji Republike Srpske koristi municiju sa osiromašenim uranijumom.... pogledajte

DANAS O FORMIRANjU GRADSKIH, OPŠTINSKIH I MJESNIH IZBORNIH ŠTABOVA

BANjALUKA, 24. FEBRUARA /SRNA/ - U Banjaluci će danas biti održan sastanak predsjednika regionalnih odbora DNS-a Banjaluka, Prijedor i Gradiška i predsjednika gradskih i opštinskih odbora ove tri regije.... pogledajte


DRUŠTVO:SELAKOVIĆ: SRBI ŽELE DA SE RAZVIJAJU I BUDU FAKTOR STABILNOSTI

BANjALUKA, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković rekao je u ....

DANAS PREDSTAVLJANjE REGIJE BANjALUKA I ZAPADNE KRAJINE

BEOGRAD, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Sajamskoj publici jubilarnog 40. Sajma turizma danas će se predstavit....

BROJ ŽRTAVA POVEĆAN NA 38

MOGADIŠ, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Broj žrtava u dvostrukom napadu automobila-bombi u somalijskoj prijes....

U BEOGRADU POČEO 46. FEST

BEOGRAD, 23. FEBRUARA /SRNA/ - U beogradskom Sava centru večeras je počeo 46. međunarodni filmski fe....

 
FOTO GALERIJE:

DRUŠTVO: