OTS servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

 • RUKOVODSTVO ŽELI DA NAPRAVI RESPEKTABILNU KOMPANIJU

  ZVORNIK, 20. APRILA /SRNA/ - Predsjednik Upravnog odbora kompanije "Alumina" iz Zvornika Milorad Motika rekao je da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik došao da podrži rukovodstvo i radnike u ovim teškim trenucima po ovaj kolektiv, te da nema blokade računa, da treba nastaviti rad i preduzeće usmjeriti na proizvodnju, nova zapošljavanja i investicije.

  pogledajte...

 • DODIK: PONOSAN SAM NA ČINjENICU DA JE KOMBINAT SAČUVAN

  ZVORNIK, 20. APRILA /SRNA/ - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Zvorniku da je ponosan zbog činjenice da je sačuvana kompanija "Alumina" sa 1.500 zaposlenih i sa više od 300 miliona KM prihoda na godišnjem nivou.

  pogledajte...

 • NADZORNI ODBOR PRIHVATIO OSTAVKE UPRAVE, ČIČKOVIĆEVA NOVI DIREKTOR

  BANjALUKA, 20. APRILA /SRNA/ - Nadzorni odbor "Elektroprivrede Republike Srpske" /ERS/ prihvatio je danas ostavke kompletne uprave predvođene generalnim direktorom Željkom Kovačevićem, te je za novog vršioca dužnosti generalnog direktora te firme imenovao aktuelnog direktora Republičkog zavoda za statistiku Radmilu Čičković.

  pogledajte...

 • OBILJEŽEN DAN NESTALIH SRBA SARAJEVA I SARAJEVSKO-ROMANIJSKE REGIJE

  ISTOČNO SARAJEVO, 20. APRILA /SRNA/ - U Crkvi Svetog velikomučenika Đorđa u Miljevićima danas je služen parastos, a ispred Spomen-kosturnice u Istočnom Novom Sarajevu položeno je cvijeće povodom obilježavanja Dana nestalih Srba Sarajeva i Sarajevsko-romanijske regije u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

  pogledajte...

 • "ALO": TAJNE SLUŽBE SPREMAJU HAOS U BANjALUCI

  BEOGRAD, 20. APRILA /SRNA/ - Velika strana obavještajna služba, uz angažman dijela Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH i pojedinaca iz opozicije u Republici Srpskoj sprovodi žestok udar na Republiku Srpsku, s ciljem totalne destabilizacije aktuelne vlasti i predsjednika Republike Milorada Dodika pred predstojeće oktobarske opšte izbore u BiH, piše portal "Alo".

  pogledajte...
POLITIKA:

TATJANA BANDUKA PREDSJEDNIK AKTIVA ŽENA

PALE, 20. APRILA /SRNA/ - Tatjana Banduka izabrana je za predsjednika Aktiva žena SNSD-a Pale na večerašnjoj izbornoj konferenciji Opštinskog odbora ove stranke.... pogledajte

SDS: VLAST POKUŠAVA DA SAKRIJE LOŠE ODNOSE U KOALICIJI

BANjALUKA, 20. APRILA /SRNA/ - Srpska demokratska stranka /SDS/ odbacuje sve navode koje je danas objavio beogradski portal "Alo", u kojima se govori o novom "tajnom planu" Saveza za promjene "s ciljem totalne destabilizacije aktuelne vlasti i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika".... pogledajte

GOVEDARICA: VJERUJEM U POBJEDU

UGLJEVIK, 20. APRILA /SRNA/ - Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Vukota Govedarica prisustvovao je večeras potpisivanju pristupnica 80 novih članova ove stranke u Ugljeviku i poručio mladima da uvijek treba da imaju na umu da su članovi državotvorne stranke koja je stvorila Republiku Srpsku.... pogledajte


DRUŠTVO:POZIV ZA HITNU SJEDNICU JUČE URUČEN PREDSJEDNIŠTVU BiH

SARAJEVO, 20. APRILA /SRNA/ - Poziv za današnju hitnu sjednicu Predstavničkog doma Parlamentarne sku....

RUKOVODSTVO ŽELI DA NAPRAVI RESPEKTABILNU KOMPANIJU

ZVORNIK, 20. APRILA /SRNA/ - Predsjednik Upravnog odbora kompanije "Alumina" iz Zvornika Milorad Mot....

ZABRANA PRISTUPA AUTOMOBILIMA U CENTRAL PARKU OD 27. JUNA

NjUJORK, 20. APRILA /SRNA/ - Pristup automobilima čuvenom njujorškom Central parku biće zabranjen od....

OTVOREN JUBILARNI FESTIVAL SA 400 TAKMIČARA

UGLJEVIK, 20. APRILA /SRNA/ - Deseti Međunarodni festival "Dani harmonike" u Ugljeviku, koji će okup....

 
FOTO GALERIJE:

DRUŠTVO: